Star ❤️

Jasper var verkligen en riktig stjärna idag! Jag kom på mig själv stundtals med att bara sitta och le över hur roligt jag har när vi trimmar ihop. 
Jag övervägde först att inte rida. Det blev en så sjukt stressig morgon.. Jag började en halvtimme tidigare än min arbetstid och tog ingen rast, vilket innebär att jag jobbade en timme extra och trots det var stallet inte klart fören tio i tolv. Då hade jag ändå mockat mig andfådd.. 😝 Jaja, det blir så ibland. 
Hur som så gillar jag inte att rida efter att ha stressat så, men efter lite övertalan från pellen så red jag ändå. 
Jasper kändes ganska bra redan från början. Bjöd framåt och kändes mjuk i kroppen. Galoppfattningarna satt som en smäck och i ena varvet började han fatta grejen med att flytta bogarna inåt. 
Vi avslutade med att vända rätt upp och göra halt några gånger, vilket gick väldigt bra! Själva halterna är ju inte strålande, men sist vi övade inridningar vinglade vi över halva ridhuset och den här gången kunde vi iaf rida någorlunda rakt! 
Så glad över den hästen! Att jag får utvecklas med honom och så länge vi får fortsätta träna tillsammans så är jag glad ❤️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0