Nu kör vi!

Idag entrade jag gymet för andra gången sedan i mars. Var där en gång i juli, men annars har jag inte satt min fot där. Men efter gårdagens lektion med joppe fick jag ett ryck. Jag måste bli starkare i sätet och få mer ork! 
Så jag drog med mig mamma dit, efter att jag provat ut en ny tävlingshjälm på Stockholms hästbutik, och så körde vi. 
Jag har sprungit kanske tre-fyra gånger sedan i mars, men har fått avsluta tidigare än planerat pga mitt onda knä. Men idag köttade jag mig igenom 6 km på löpbandet, och jag hade lätt kunnat ta fyra km till! 
Jag är så himla taggad på att verkligen ta tag i mig själv nu. Ska jag och Jasper kunna jobba ihop så måste jag ligga steget före honom. När han musklar sig och lägger på sig fläsk så kommer han bli stor, kanske för stor. Men om jag är större, starkare, uthålligare och bättre än honom, och alltid ligger steget före så kan det nog gå ändå! Menar inte att jag ska bli stark och rida på styrka, men med en så stor häst måste man ha lite styrka också. 
Jag ska verkligen försöka ta tag i min egen kost också. För tillfället lär jag mig äta ägg. Ägg är verkligen inte gott, men det sägs ju vara bra att äta så jag kämpar på 😝
Jag vet att det kommer komma bakslag i min egen träning också, men nu har jag ju verkligen någonting att jobba för! Motivationen kommer tryta, men jag ska ta mig igenom det! 
Let's do this!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0