Nina-träning

I förmiddags var vi som sagt hos Nina på lejondal och tränade. Slutar aldrig förvånad över hur lättsam jasper är att ha med sig. Han lastar sig själv, står som ett ljus i transporten och ser sig bara lite omkring när man lastar ur.

Träningen då.. Jag red först och det började ganska bra. Han var iaf snäll! Sen gick vi över i höger varv och förbi utgången.. Där tar det stopp. Nina satt upp några minuter och sen tog hon honom ett par varv på töm. Då såg han riktigt fin ut, helt jämn i hela kroppen och trampade på med bakbenen under sig. Därefter lurade vi honom lite genom att jag fick sitta upp och Nina hade kvar oss i linorna. Vi fick det återigen bekräftat att alla hans små hyss sitter i huvudet. Det är så mycket som snurrar i den där lilla hjärnan så man blir alldeles matt. Önskar jag kunde få en liten dagboksnyckel så jag förstod vad han tänkte ibland.

Han blev iaf fin och kändes mjuk och villig att gå fram. Det är det vi strövar efter varje dag. Vissa dagar kommer jag enbart kunna rids honom lång och låg för att han ska vara nöjd, och andra dagar kommer jag kunna plocka upp och sätta ihop honom.

Jag är glad att jag åkte och otroligt tacksam över att ha den fantastiska uppbackning som jag har genom Annie och Nina. Att de dessutom kan kommunicera med varandra gällande min häst gör det hela så mycket enklare för mig. De kompletterar också varandra så himla bra.
Nu är planen att jag ska försöka komma iväg varje torsdag till Nina. Det hänger ju lite på att jag kan lösa det med bil och släp, men det ska jag nog kunna ordna. Jah föreslog för mamma att jasper förtjänade en liten buss.. Hon verkade inte så pepp på den idén ;)

Jasper får faktiskt lov att jobba lite imorgon också eftersom vi kan få hjälp av Annie då. Just nu kräver han så mycket tankeverkstad av mig, och då är det skönt att kunna ha Annie till hands när jag inte vet hur jag ska lösa problemen! Och eftersom det är 4-års kval i helgen så blir det lite tight att hinna träna då, så det blir helt enkelt imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0