Sjukstuga

Jag som verkligen aldrig är sjuk har nu dragit på mig en redig förkylning. När jag väl blir sjuk så brukar det gå över på en natt, men den här gången var det en envis jävel som suttit i sen i tisdags och bara blivit värre och värre.. Jaja, jag är snart frisk.

Jasper fick ett lugnt joggingpass idag enligt plan. Han var faktiskt riktigt duktig. Senaste dagarna har vi plockat upp honom lite i formen, men idag var fokus att han verkligen bara skulle vara rund, låg, avspänd och mjuk.
Jag la lite fokus vid galoppfattningar från skritt till vänster. Just nu har vi så svårt att fatta från trav eftersom han inte riktigt vet vart han ska göra sv alla sina ben, så jag tänker mig att det skulle vara lättare från skritt. Först fattade han inte alls, sen gjorde han klockrena högerfattningar.. Synd bara att det var vänster vi skulle ha..! Tillslut fick vi faktiskt väldigt fina fattningar till vänster också! Dock var kvalitén i galoppen sämre än senaste dagarna, men så som han har tagit i på sistone har han aldrig gjort tidigare. Med andra ord är det inte så konstigt om han är lite trött.

Jag jobbade hela kvällen som vanligt med lektioner. Det regnade lite på första gruppen men sen klarade vi oss bra.

Imorgon ska jasper få nya skor och då kommer även Micke och knäcker både mig och jasper. Så smidigt att ta två flugor i en smäll. Jasper får vila också så vi tar en promenad efter att jag slutat jobba.

Kennie och hennes nya bff Ragnar! Sharing is caring, trodde aldrig Kennie skulle låna ut sin säng ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0