Superjasper

Jag började min dag precis som vanligt - en promenad på rundan med jasper och Kennie. Så praktiskt att de är så snälla båda två att de kan gå tillsammans.
Vid lunch red jag jasper ett pass med annies hjälp. Han var faktiskt riktigt bra idag! Det var någon sång precis i början som han tjurade lite, men det kom vi snabbt över och sen gick han som skjuten ur en kanon. Så fort han började bromsa så var jag på honom att han inte ens fick tänka tanken till ett stopp. Jag måste hela tiden ligga steget före honom och ha stenkoll på vart jag har honom exakt hela tiden. Släpper jag ut bogarna en mm för mycket när vi ska svänga så tar det stopp.
Nä, riktigt duktig var han idag så jag red bara typ 15 minuter.
I och med att jag rider så korta pass så får han sina ordentliga skogspromenader.

Imorgon får han gå dressyr igen och så blir det skogen på fredag! Jag har även fått i uppgift att rida in jennies supersnygga borstade bruna denirostövlar. Vi har samma size förutom att hennes är en stlk mindre i vaden än mina, men den ena går precis på och den andra är några cm ifrån, men drt brukar ju gå att dra upp dem när man ridit en stund. Vet dock inte om hon är fullt medveten om hur mycket vi brukar sitta fast på väggarna 🙈 äsch, då har vi en extra anledning till att verkligen inte fastna på väggen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0