Total makeover

Jasper fick en riktig makeover idag. Först skulle han tröffa kiropraktor Micke, men pga en sko som hängde i enbart två söm så fick han helt enkelt vänta lite. Så när Tonie kom (som tack och lov ju redan skulle komma idag) fick han slå på den bakskon som vi fått dra loss och därefter kunde Micke checka honom. 
Det fanns ju såklart lite att justera, men det som var kändes ändå bra. Dels knäckte han ju loss lite i ländryggen som vanligt, men det som var mest positivt var att han verkligen kunde knäcka loss nacken. Jasper har varit så spänd i nacken att Micke inte ens har fått röra honom, men idag fick han tillomed knäcka honom där! Micke sa att det var relativt stor risk att Jasper skulle känna av det han knäckte och därmed kännas lite sämre under kommamde två veckorna. Men vi får se, han kanske blir bättre än någonsin ;)
Därefter fick Jasper nya skor på övriga tre ben och sen tog vi en promenad eftersom han hade vilodag idag.
 
Micke knäckte även mig. Jag har ju konstant ont från nacken ner till fötterna. Micke konstaterade att det största problemet faktistk sitter i mina fötter. Efter att jag bröt min ena fot för 3-4 år sedan så har den inte blivit vad den en gång var, och sista halvåret har det verkligen eskalerat. Jag har blivit väldigt plattfotat och lägger i princip all vikt på hålfoten. Det i sin tur gör ju att knäna blir helt felbelastade, som leder till att höfterna blir felbelastade och därefter blir fjädringen i ländryggen inte vad den ska vara .. Och när ländryggen blir spänd så blir resten av ryggen och nacken också spänd. Egentligen är det ju så logiskt men jag har aldrig tänkt att min onda rygg och nacke skulle ha med fötterna att göra ;) Micke knäckte iaf loss det som var allt för akut, men med kravet att jag skulle gjuta sulor till mina skor. Innan jag gjort det fick jag inte komma tillbaka till honom. Så ja, förhoppningsvis kan ett par enkla sulor få bort rätt mycket onödig smärta! 
 
Imorgon ska Jasper få jobba lite och Annie hjälper oss lite. Jag ska även ha en lektion och sen ska jag och mamma åka till Hogsta och handla lite. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0