dyngsurt

Dagens väder har varit minst sagt varierande. Jag inledde dagen med att svettas ihjäl. Det var så sjukt kvavt och säkert närmre 26-28 grader. Jag servade hästar till Nina och sist ut var småttingarna. Trams stod på min agenda idag. Precis när jag hade hoppat upp så kom världens regnskur. Det regnade alltså ORDENTLIGT så både jag, Trams och Nina blev riktigt blöta! Men Trams skötte sig bra och vi kunde rida utan lina utan att ens vara i närheten av staketen!
Det slutade regna innan jag hade kommit in med Trams, så därefter blev det Lucas tur. Då var det så varmt igen att både jag och Lucas var sjöblöta efter 10 minuters trav. Lucas var iaf riktigt pigg och duktig. Så roligt att få rida så fina hästar!
Jasper fick vila idag också. Vi har ju det upplägget nu att Nina är med varje gång jag rider dressyr, om så bara att hon rider samtidigt, men hon är alltid där och kan rycka in om han tar över. Idag var hon tvungen att åka så vi bestämde att han fick vila idag. Det passade egentligen ganska bra. Då får han gå dressyr imorgon och onsdag, vila torsdag, dressyr fredag-söndag (kurs), jogga måndag och på tisdag åker vi och provar ut en sadel. 
 
Dessutom måste jag gratulera min fantastiska coach, chef och vän Annie till nya hästen! Så glad för detta, det ska bli så otroligt roligt!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0