Jasper på äventyr

Denna onsdag började precis som vanligt. Jag gjorde klart stallet på morgonen, och eftersom Nina kom lite senare idag så gjorde jag iordning Jaspers grejer så att jag snabbt skulle kunna göra iordning honom när han skulle ridas. 
Vi skrittade ut först med Lucas och Tut, och därefter var det Trams och Mayas tur. Trams fick dagens guldstjärna idag också! 
När jag skulle gå ner och ta in Trams och Viggo så fick Jasper frispel i sin hage. Tilläggas bör att han då fortfarande hade sällskap av Flisan i hagen brevid.. Men han var inte nöjd med det - hans tjej Maya och hans kompisar Trams och Viggo var inte där! Så han satte igång ett redigt race som slutade med att han sprang rakt ut ur hagen.. Han tog en tur ner till vattnet innan han kände för att komma tillbaka till mig.. Så med ett trasigt staket och en sko mindre fick han gå in.. Hästjävel! 
Så någon ridning blev det inte idag, däremot har jag ägnat hela eftermiddagen åt att försöka få tag på en hovslagare som kan komma med kort varsel och slå på skon. Lättare sagt än gjort! Lite panik är det ju dels för att jag vill träna i helgen, men det är ju inte livsviktigt. Men framförallt så ska vi åka till Täby och prova ut en ny sadel till Jasper på tisdag, och då måste jag ju ha ridit några dagar för att han inte ska vara arg. 
Men till slut fick jag tag på en som kommer imorgon em/kväll. Verkar som att varenda hovslagare är på semester nu..
 
Så morgondagen blir en lång dag - jag har morgonfodringen, jobbar hela dagen och efter att Jasper fått på sig skon så måste jag jogga honom lite. Äh, jag klagar inte, gillar ju ändå inte att vara hemma ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0