Skogsmulle

Igår red jag ut på jasper på morgonen. Jag har ju aldrig ridit ut på honom ensam, så mamma följde med ifall att han inte skulle sköta sig. Några bocksprång fick han till, men över lag var han väldigt snäll och vi kunde både trava och galoppera. Jag hittar dock inte så bra, så vi fick rida på en väg och vända och rida tillbaka ett par gånger. 

Idag fick mamma äran att rida på jasper. Det blir så mycket broms framåt eftermiddagen och jag hade några hästar till som skulle ut i skogen. Så mamma fick ta jasper så tog jag Maya. Vi skrittade bara ute och sen fick mamma trava två varv på utebanan. Jasper såg pigg och glad ut, så det bådar gott för imorgon. 
Eftersom mamma var med så var jag klar med stallet rätt tidigt, så Carro tog em-fodringen så kunde jag åka hem vid 13. Supersnällt, så slapp jag sitta av tiden till kl 16 ;) 

Kommande vecka jobbar jag måndag - typ torsdag, inget helt spikat men åtminstone dom dagarna. Fredag - söndag ska jasper få vara med och gå kurs för Nina! Så han får jobba nu måndag och tisdag, vila onsdag och så blir det nog på töm eller ut i skogen på torsdag. 

Lilla mamma och stora jasper! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0