Avslutning

Nu sjunger terminen verkligen på sista versen! Imorgon åker första gänget hästar på bete och på kvällen har vi dr sista lektionerna. 
Jag hade alltså mina sista måndagslektioner ikväll för den här terminen. Nu har jag haft dessa elever ett halvår och det har verkligen varit så roligt. Helt ärligt kan jag erkänna att den gruppen jag hade mest ångest för att ta över är den som utan tvekan har varit roligast! Alla har verkligen utvecklats och även jag själv som instruktör. 
Alla grupper rider på ängen sista lektionen, så idag var vi där nere med alla. De flesta grupperna har med sig fika så får eleverna fika medan hästarna äter gräs. Win win! De högre grupperna rider även lite på ängen, självklart barbacka, och jag är lika facinerad varje gång över hur snälla hästarna är. 
Och eftersom Elin så himla gärna ville bli omnämnd här så får hon det, enbart för att hon tog mod till sig och galopperade flera gånger över ängen! 😄
I Sista gänget var det några som skulle galoppera barbacka sittandes i damsadel! Sjukt impad ändå över hur pass länge några satt kvar! Jag hade åkt av direkt! Eller okej, jag hade inte ens vågat prova.. 

Imorgon väntas alltså betessläpp, tömning av stall, lektion och så får jag äntligen träffa min häst igen ❤️ Han hade tagit två varv i samlad galopp och sen ställt sig för att äta när han blev utsläppt imorse! Skönt att han tar allt med sådan ro! 


Galopp barbacka sittandes i damsadel! Sjukt grymma ändå! 

Kommentarer
Postat av: Elin

Tjihooo Taack bästa karro!!! ❤️

2016-06-21 @ 10:19:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0