En helg senare

Jesus vad snabbt även helgerna går nu när vi är inne på slutspurten. Känns som att man knappt hinner gå och lägga sig på fredagen innan man vaknar igen måndag morgon. 
I fredags kväll var vi ju hos pillan som tog studenten. Supertrevligt och vårt gäng inklusive föräldrar var som vanligt högljuddast.. ;) 
Igår spenderade jag en förmiddag i stan med mamma och köpte faktiskt lite nya vanliga kläder! Hur sjukt?! Minns inte ena när jag köpte kläder senast. Jag känner mig dock lite obekväm i vanliga kläder, så länge det inte är typ jeans och t-shirt - ridbyxor är mer min grej ;) 
På eftermiddagen/kvällen var vi på 50-års fest vilket var väldigt trevligt. 
Lilla foxy ville såklart också vara med på bild! 

Idag skulle jag vara installet halv 8 och hjälpa pellen och pillan med stallet, men jag vaknade 07.19 så det blev lite brådis.. Men kvart i var jag på plats! 
Vi hade sen programträning med mt-kidsen som en avslutning på projektet. Så roligt att se hur mycket de har utvecklats de här två åren som vi har hållt på! 
Vi avslutade med lite lunch och fika. 

Jasper vilade idag så vi gick ner till ängen så fick han äta massa gott gräs. Plockade även gräs i en Ikea-kasse som vi tog med hem så får han det när han kommer in från hagen i eftermiddag. 
❤️❤️❤️❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0