Slut på vilan

Planen var ju att jasper skulle vila en vecka / Max 10 dagar, men pga skorna har han ju vilat närmre två veckor nu. Jag tror ändå inte det har gjort honom annat än gott, men jag själv är ju fruktansvärt ridsugen nu. 
Idag longerade jag honom några varv så att han skulle få springa av sig lite energi (och tur var väl det för han var mer vild än tam, inlindad i bomull såklart), för imorgon är planen att jag ska jogga lite uppsuttet! Jag fick, efter mycket om och men, tag på en hovslagare som kunde komma med kort varsel. Det blev en dyr historia men det får det vara värt. Så imorgon blir det nya skor vid lunch och så rider jag honom lite efter det. Han ska även få flytta upp till ett annat stall på gården, så vi passar på och gör det imorgon också. 

Jag själv jobbar min sista dag för det här läsåret imorgon! Ord kan inte beskriva hur skönt det ska bli med lite ledigt nu. Man är ju rätt slutkörd när man jobbar så som vi gör. Vi har ju inte riktigt möjligheten att vara lediga under läsåren, utan har alla våra veckor på sommaren. Det är ju förvisso skönt med långledigt, men som sagt så är man rätt trött nu. Jag jobbar dock en riktigt kort dag imorgon eftersom jag måste åka ut till hovslagaren. 
Vi har dock skålat in semestern lite i förtid redan ikväll eftersom pellen åker till landet imorgon. Så vi gjorde en smaskig sallad och bubblade på. Så himla mysigt, vet inte hur jag ska klara mig när Pellson flyttar :( 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0