Fantastiska jasper ❤️

Jasper har idag gjort sitt absolut bästa pass någonsin! Nina kom till oss idag och hade lektioner, vilket var helt perfekt då jag inte riktigt hade möjlighet att ta mig iväg imorgon.
Redan från start var han väl framme för skänkeln och mjuk i handen. Han blev lite arg emellanåt, men det är hela tiden överkomligt just nu.
Vi fortsätter jobba på precis samma sätt som tidigare - raka och böjda spår och skrittövergångar. Jasper travade på som tusan och sög verkligen på framåt.
Vänstergaloppen var även den riktigt bra och vi kunde rida en hel kortsida i förvänd galopp utan att han blev lång som en solnedgång. När han dock bestämde sig för att byta galopp så öppnades ytterdörren och han passade på att busa till det hela lite.. gjorde ett riktigt luftsprång så jag fick en trevlig liten whiplash.. egentligen var det inte större än hand vanliga, men de brukar jag vara beredd på då de alltid kommer efter att han har stannat. Men nu kom det lite oprovocerat mitt under ett galoppsprång.

Högergaloppen var lite knepigare idag, men då ställde vi å andra sidan också krav på att han skulle komma in med fronten och sätta bakbenen rakt under sig.
På slutet travade han för en miljon! Hade verkligen ett sug fram i handen och när jag la på benen kom bakbenen in under honom och han sög på framåt!
Nina var också nöjd med honom och tyckte det var det bästa vi presterat hittills.

Det dom känns extra roligt är att han nu jobbat fem dagar i sträck, och då jobbat ganska ordentligt. Trots det så känns han inte ett dugg trött!

Jag har ju alltid trott att det här kommer bli bra, men idag tror jag vi övertygade några till.
Älskadr Jasper, det finns verkligen ingen som honom ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0