27/11 2009

Gick inte alls nå bra att rida igår. Red en stund för annie innan hon var tvungen att åka. Det känndes som att jag inte fick någon kontakt alls med honom. Vi var i två olika världar han och jag.

Idag var det programträning. Jag och stella red tillsammans och vi blev tillsagda att vara i ridhuset halv 5. Dock var dom som red innan oss inte klara förens närmre halv 6. Sen när det var vår tur så skulle stella rida galoppdelen först så det blev 20 minuter till i collectingring.
När jag tillslut fick komma in och rida så känndes det som om både han och jag hade tappat orken. Vi skulle rida Lb:1 galoppen men fick varken till fattnigarna, flytet i galoppen eller traven mellan fattningarna. Det känndes inte som att det var något som stämde.
Sen red Stella en stund och sen skulle jag rida igen. Då gjorde vi ått-volter i galopp med enkla byten på mitten. Eller det var inte riktigt ått-volter, utan mer förkortade medellinjer. Men det gick ändå helt okej. Red även några serpentiner, både med enkla byten över medellinjen och med mittenbågen i förvänd galopp.
Det blev iaf bättre på slutet så det får jag vara nöjd med.

I helgen är det ju globen så Dandy har landat i andra goda händer. Annie ska ta hand om prinsen till på måndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0