Ny vecka på ingång

Jag har ju haft långhelg och varit ledig onsdag-lördag den här veckan. Idag blev det dock jobb igen och tanken var att jag skulle jobba hela nästa vecka också. Men till min lycka så kunde jag vara ledig imorgon och på tisdag, och därmed hänga med mina fina vänner till Norrland på en liten snabbvisit! Awesome!
 
Jobbade ju då som sagt idag, och förutom att vi inte hade några fungerande lampor (?!) så gick det bra. Ni förstår kanske hur mörkt det bli när solen inte ligger på.. Inte det lättaste att mocka då.
 
Innan vi rullar imorgon så ska jag hinna med en sväng på gymmet och så ska jag rida QD. Hans matte är bortrest och jag fick vara hästvakt under tiden. Frida kommer ut och sällskapar mig och rider på den stora svarta! Han behöver träna lite :)
 
I helgen vankas det tävling också med Fanelia, Vladi och Qui på Överby! Vet inte om Fanelias deal fortfarande är en ny sadel om hon vinner, men isf håller jag alla mina tummar för en vinst för Fanelia! Eller det hoppas jag ju på ändå, men extra mycket om det står en ny sadel på spel ;)
 
 

Påväg till landet

Var i stallet vid 6.30 imorse. Mami och jag gick på prommis med royne och Kennie. Dock mötte vi en älgkalv efter typ 1/3 av gen, så då vände vi och gick hem. Vid halv 9 var vi hemma igen och nu är vi påväg till landet! Kommer som sagt hem igen imorgon och jobbar på söndag!
Trevlig midsommar på er!


Lite mycket trots allt

Trodde jag skulle ha betydligt mer tid än vad jag har haft sista tiden. När jag har kommit hem från stallet så har jag åkt direkt till gymet och kört ett pass, för att sen åka hem, käka middag och slockna i soffan. 
 
Igår var jag ledig, men inte hade jag mycket tid över för det.. Såhär såg min dag ut:
 • Tog sovmorgon och gick upp först vid 6.30
 • Promenad med Kennie ca 45 min
 • Albano Djurklinik med K för att ultraljuda hjärtat (som för övrigt såg bra ut!)
 • Stannade vid vby stallet på vägen hem för att gå med Kennie i elljusspåret
 • Snabblunch hemma
 • Åkte till Bromma Blocks och hämtade sedan bilen på vägen hem
 • Hemma typ 20 minuter
 • Stallet
 • Hem och äta middag
 • Gymmet
Var helt slut när vi kom hem från gymmet, så stupade i säng typ på en gång! 
 
Idag är jag också ledig. Det blir lite av en långhelg eftersom jag är ledig fredag och lördag också! Superskönt. Ska åka till landet imorgon bitti men åker hem på lördag eftersom jag jobbar på söndag. 
Ännu så länge har denna dagen bjudit på en morgonprommis med Kennie, jordgubbsfrukost och en stallvistelse. 
 
Håller på och skriver ihop ett inlägg om min vackra svarta, men det kommer så fort det är klart. Kan dock säga att det kommer ske en stor förändring, både för honom och för mig! 
Nu ska jag åka iväg till gymet. Ha det bra sålänge!
 
Dagen so far! 
 

Effektiv förmiddag

Kanske ska sätta igång och skriva lite igen? Vill ni det, eller är det bara bortkastad tid för mig? ;)
Ett inlägg o min fina häst är på gång iaf!
 
Klockan är nu 12 och jag har under denna förmiddag hunnit med:
 • Ta sovmorgon. Gick inte upp fören klockan var 7.30!
 • Gjort klart allt i stallet. Mamma borstade medan jag mockade och sen skrittade hon ut på Royne med mig och Kennie gåendes brevid.
 • Kört ett pass på gymmet, som bl.a innehöll 22 min på löpbandet! Så glad över att foten äntligen pallar att springa igen! Att jag sen har ganska ont efteråt är ett annat problem, men ska försöka åka till läkaren i nästa vecka. 
Nu har jag hunnit duscha och ska snart bege mig upp till Vällingby för att fixa lite grejer. Sen ska mami och jag åka till Hööks eftersom hon behöver nya stigläder till min sadel.. Nu får hon göra två babyknutar och ha på sista hålet för att nå ner hehe. Men jag är ju inte så förvånad eftersom jag själv har på sista hålet.
 
Återkommer kanske ikväll med inlägget om pärlan och vad som händer där! 
 
 
Queen får stå för dagenss bild.. Undrar hur den hästen lyckas göra så fint med sin flyghuva.. 

Hjärtis <3

Här kommer några bilder på Royne och QD ute i hagen häromdagen. Det är Louise, QDs ägare, som har tagit alla bilder!
 

RSS 2.0