11/10 2009

Eftersom jag var med Mini och Frida på tävling hela förmiddagen så blev det en skrittur med Jennifer på eftermiddagen. Dandy var jättesnäll idag också! Lite piggare än igår men gjorde ingenting. Undrar bara hur han kommer vara imorgon... Det blir tredje dagen han skrittas. Sen på tisdag ska jag bara rida honom lite lugnt och på onsdag ska vi träna för annie.

31 november har ju vi tävlingar hemma ( Vällingby Ridsällskap ) för ponny. Tanken är ju att jag och Dandy ska vara med då. Mitt enda problem är att jag inte vet om jag ska rida båda klasserna eller inte. orken tror jag inte det är några problem med, problemet är snarare att klasserna är Lc-Lb. Nu låter det som att jag tycker att jag är alldeles för bra för dom klasserna men det är absolut INTE så jag menar.
Grejen är ju att jag inte har rutinen av de högre klasserna. Jag vet ju hur mycket vi själva snackar när det är någon som kommer och rider Lc-Lb på en väldigt fin och välutbildad ponny. Spelar ingen roll om det är första tävlingen eller om det är en helt orutinerad ryttare, det snackas ändå lika mycket.
Vi känner inte heller varandra till fullo och eftersom det är hemma så känns det som att man ändå vill starta båda klasserna. Jag kommer att ha ridit en programträning och ev. en träningstävling på Görmmargården innan.
Men ja, jag har till på tisdag på mig att bestämma mig så nu tycker jag ni kan ta och säga vad ni tycker :)

Kommentarer
Postat av: Kristin

Jag tycker såhär; varför skulle du INTE rida båda klasserna för? Det är ju ändå hemma :)

2009-10-11 @ 19:34:07
Postat av: Headshot

Jag håller med Kristin! :D go for it baby ;D jag hejar alltid på dig!!:D <33

2009-10-11 @ 21:29:40
URL: http://lyckopillerelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0