20/9 2009

Idag har jag skrittat en sväng på Dandy. Eftersom dom redan hade byggt upp terränghindrena inför terränghoppningen så fick vi vara i ridhuset.
Först skrittade jag ut en sväng tillsammans med Jennifer och Cappi och Hannah och Frida. Dandy var hur snäll som helst och brydde sig inte ett dugg om alla skrikande människor på Bp-Dif matchen! Han lunkade på så snällt brevid Cappi, som han förvörigt verkar tycka om iaf på avstånd! Även Cappi som lägger öronen bakåt så fort någon annan häst närmar sig stog med öronen framåt!
När vi kom till stallplanen så var det jättemkt folk där och han brydde sig inte ett dugg. På läktaren i ridhuset satt Kristin och hade teorilektion och dandy tyckte det var superkul med folk som satt och tittade på honom!

Skrittade iaf i nästan 45 minuter eftersom jag väntade tills jennifer och hannah hade ridit klart.
När vi kom in i stallet igen så skulle vi binda upp honom. Han stog jättelugnt och snällt ända tills folk ställde sig utanför honom och började prata med honom. Han är ju så otroligt nyfiken och social så han tog sig loss och vände sig. men nu ska det tränas ordentligt iaf :)


Älskling <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0