22/9 2009

Idag tänkte jag gå en sväng först runt galoppbanan med Dandy. Eftersom Hannah inte svarade och Jennifer inte skulle rida så fick jag gå själv. Jag kom dock inte längre än till paddocken innan han började bock och hålla på så då vände jag och gick tillbaka :P
När vi kommer upp till stallet igen så trampade han på ett löv och blev "jätterädd" och slängde sig mot skogen.. knäppisponny :)

Gick iaf in i ridhuset sen och red. Efter en stund kom Annie in med Iffe så då hjälpte hon mig lite medan hon skrittade fram honom. Först tog Dandy inte skänkeln alls. Han lallade bara runt i sin egna lilla värld. När jag väl fick honom att ta skänkeln så vart han mkt finare :)
Men det är som a sa: går han såhär så vinner han enkelt en Lb. men att vinna en Lb är ju inte målet så därför måste vi redan nu börja jobba och se mer framåt.

Det är ju verkligen mig det hänger på nu. Det är JAG som måste börja rida, det är JAG som måste göra något åt mina händer och det är ingen annan än JAG som måste få honom att ta skänkeln!
Efter ridningen var han iaf lite svettig så jag svampade av honom, la på ett täcke och sen fick han gå ut i hagen :)

Imorgon ska jag rida en sväng efter skolan.
Och på fredag kommer tandis och kollar tänderna på vissa hästar så om han hinner ska han kolla Dandy också.


Älskling <3


Kommentarer
Postat av: Erica

Hohoho bara för att jag är bäst så lyckades jag lista ut namnet helt själv och behövde inga länkar eller nått till det hela. Fan va grym jag är! :D

2009-09-23 @ 13:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0