1/4 2010

Kan inleda med att berätta att finaste lilla Joy faktiskt fyller hela 20 år idag!

Både igår och idag har jag ridit ut på ängen på Dandy. Igår red jag med Jennifer och Torino och då var Dandy supersnäll. Jennifer var faktiskt den av oss som var närmast att ramla av!
Idag red jag ut tillsammans med Kristin på gigantiska Iffe. Eftersom Dandy är bra mycket mindre än Iffe så fick Kristin rida först. Dandy skötte sig superbra i början, ville helst gå i ökad trav hela tiden men inte mer än så! När vi travat några gånger fram och tillbaka på den lilla vägen mellan ängarna så tog Dandy ett litet skutt, men jag lyckades hålla mig kvar med hjälp av mina båda säkerhetsbälten :P (hade både stigläder runt halsen och en achenrem i sadeln:P) Så vi travade några längder till och Dandy var superfin! Den som säger att han inte kan gå i JÄTTEÖKAD trav skulle ha sett honom idag! Herregud, varför rider vi inte dressyrprogram i skogen? ;)
När vi hade bestämt oss för att ta sista längden och sen skritta tillbaka så precis i slutet av vägen så faller Iffe in i galopp och Dandy är ju förståss inte sen med att hänga på. Men han galoppera jätte lugnt så jag släppte fram honom lite för att han skulle komma ikapp Iffe. Då jävlar smällde bomben! Dandy gör världens bocksprång rätt upp i luften! Eller först var det bara ett litet språng, men nästa var desto större! Han var väl ungefär två meter upp i uften, och jag var 3 meter upp! Jag flög ju förståss som en liten vante, för när han gör sånna där bockar, då finns det minsann inget medel för att hålla sig kvar! Han står verkligen spikrak på frambenen! Så ja, jag flög minsan av! Men det måste nog ha varit den snyggaste avramlingen jag någonsin gjort, synd bara att ingen såg (Kristin red ju framför mig och hann inte se förens i landningen :P ). Jag gjorde en kullerbytta över halsen och landade på fötterna men ramlade sen baklänges och landade på rumpan! Och jag kunde verkligen inte sluta skratta! jag tänkte bara på om någon hade sett det där, hur mycket han eller hon skulle ha skrattat! HAHA!
Vi vände iaf och gick hem efter det eftersom vi ändå hade bestämt att vi skulle skritta hem.

Väl hemma badade jag benen på Dandy och smorde sadeln medans Michaela borstade! Så nu blänker han som bara den! Knoppningen fixar jag imorgon eftersom jag har från kl 11 på mej och jag startar fjärde sist i sista klassen!
Och nu jävlar ska vi visa dom är Vällingby verkligen är bäst!!
TAGGA TAGGA TAGGA!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0