10/8 2010

Det är bara 9 dagar tills skolan börjar.. lite småångest över det va. Men mamma hade ringt till min nya rektor idag och kollat de där med specialidrotten. Eftersom vi flyttas från Hässelby till St. Erik till hösten så blev allting så himla rörigt gällande de individuella valen. Men nu är det alltså klart att jag kommer få läsa specialidrott och det kommer bli sååå skönt! Då kommer jag ha en förmiddag och en eftermiddag varje vecka som ska ägnas åt träning (tror det var så iaf, minns inte riktigt). Så det kommer ju bli grymt!

Dandy vilar ju så idag var jag ute och skrittade med Jennifer och Frida i skogen. Vi gick långa rundan och hästarna skötte sig superbra! Jag hade graman på Dandy ifall han skulle bli pigg och knäpp, då är chansen lite större att jag kan få stopp på honom :P

Sen på kvällen jobbade jag ju i stallet för första gången den här terminen. Igår hade vi ett litet jobbmöte där vi tillsammans kom med tips och idéer för att göra jobbandet enklare och få ett bättre säkerhetstänk. Bl.a. så har det nu tagits bort att vi ska göra höpåsar till stora stallet på kvällarna. Det tar ca 45 minuter att göra och hänga ut hö, och på 3 timmar är 45 minuter ganska mycket. Så idag när jag jobbade så gick Sandra med eftersom hon ska börja jobba i stallet,  och vi hann med så himla mycket som man inte gör i vanliga fall. Alla vattenhinkar tvättades ordentligt, vi hann mocka två gånger i varje stall och även spolspiltan gjordes rent! Så skönt när man kan hitta småsaker som kan underlätta så mycket!

Imorgon har vi u-sek möte vid 12 och se n ska jag skritta ut med Jennifer igen. Sen måste jag åka till Lennartsnäs och ta hem alla grejer och sen på kvällen ska jag rida :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0