22/8 2010

Var i stallet redan vid 8.30 imorse öfr att göra iordning ponnyerna till ponnyridningen.
När jag kom på morgonen så berättade annie att Dandy hade rullat fast igår eftermiddag (som vanligt, klanthäst!). Det hade kommit några barn till hannah och annie och sagt att dandy låg konstigt. då hade han ju fastnat såklart.. och det hade tagit ett tag innan dom fick loss honom, han brukar ju itne direkt vara så hjälpsam utan ligger bara där och väntar på att någon ska komma. Men tillsut kom han iaf loss och då ville han inte ställa ner det vänstra bakbenet. men sen hade dom gått med honom för att se om han var halt men dom såg inget och han var inte varm eller svullen.

Så imorse berättade dom alt för mig och sa också att eftersom det inte hade hänt något så var det bättre att låta bli att ringa mig. haha alla vet hur orolig jag blir så fort något har hänt med min ponny ;) Men vi tittade på honom imorse också så att han inte var halt, vilket han inte var och inte varm eller svullen heller.

Vid halv 11 åkte vi mot Nacka och Runar Sörgaard för att ha ponnyridning på ett event grej. Det gick riktigt bra och hästarna var så himla snälla! Dock var det lite jobbigt för oss som gick i tre timmar haha :P nej vi är inte så vältränad någon av oss.. :p

När vi kom hem så skulle jag ut och gå med Dandy, men då var han varm i vänster bak. Men han verkade inte ha ont i det och han var inte svullen, bara varm. Så jag kylde honom i 20 minuter. Sen berättade Li att han och Iffe hade varit galna i hagen. Så det var inte så konstigt att han var lite varm i benet.

Så han ska få vila imorgon också. Eller ja, jag ska skritta ut och känna lite på honom om han känns halt, annars ska jag nog träna för annie igen på tisdag hoppas jag :)


bild på b1 (bananen 1) precis efter att jag fått hem honom :)


Kommentarer
Postat av: maja

vilka ponisar var det ni åkte dit med?

2010-08-22 @ 20:54:43
Postat av: Karro Grape

maja: frida, brolle, kelly och pegasus :)

2010-08-22 @ 21:16:35
URL: http://karrodandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0