25/12 2010

Jobbade ju hela dagen idag då med Maria.
Vi kom fram till att våra hästar skulle passa bra att gå ut i skogen tillsammans, eftersom Dandy måste gå först och Raggan är tillräckligt liten för att kunna gå bakom utan att behöva skritta när han travar, och Raggan måste gå som nummer två! Vilken perfekt kombo!
Så vi bestämde oss helt enkelt för att rida ut idag! Jag lånade en graman (eftersom min ligger kvar på ridskolan) och sen gav vi oss ut. Dampet var lite pigg i början, men sen lugnade han ner sig och var jättesnäll! Vi red hela Hogstaslingan och galopperade en del också! På de ställen där det fanns djupare snö i mitten av vägen fick han gå i den, allt för att det skulle bli så jobbigt som möjligt! haha!
Men han skötte sig iaf riktigt bra och var svettig när vi skrittade hem igen. Vi ska försöka rida ut någon mer dag eftersom det gick så bra med hästarna tillsammans :)
Jätteroligt att ha någon att rida ut med! Jag har ju inte det på vällingby. Red ju ut med Kristin på Iffe en gång, men eftersom han är typ 180 cm så kunde han ju integå bakom Dandy och Dandy kan inte gå tvåa. Sessan är alldeles för galen för Dandy haha! Jennifer och jag har ju ridit ut några gånger, men vi brukar va väldigt dåliga på att hitta dagar som passar tyvärr. Men Raggan var ett perfekt sällskap för Dampet!

Imorgon ska jag nog skritta ut en sväng och kanske jogga honom lite i ridhuset. Ska antagligen åka upp till v-by stallet också :)
 
Schabrak: rött med blå och vit kant från three horses
Ländtäcke 1: ljusblått från horze
Ländtäcke 2: lite tjockare reflextäcke från ?
Benskydd: vita jacson (Dandys hagskydd)
Boots: svarta gummiboots från hööks ( hagbootsen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0