11/2 2010

Inte många skrittdagar kvar nu!
Gick iaf med Danpisen i ridhuset som vanligt. han har verkligen lagt av med alla dummerier nu och är hela tiden supersnäll! Kanske är alla spänningar och all smärta som har släppt? Eller så litar han på mig och har fattat vem som är MANNEN av oss ;) lite internskämt sådär :)

Dock har Dandy fått flytta. Igår kom 5 nya hästar till ridskolan och då blev Dandy tvungen att flytta. Han stog ju tidigare i sitt lilla hörn med dörren som gjorde att han fick stå ifred. Nu är han flyttad så att han står mitt i smeten i ponnystallet.. det gillas inte riktigt, varken av honom eller mig. Han står inte alls lika still här som han gjorde i sitt lilla hörn och idag hade han inte alls någon lust att gå in där när jag hade gått med honom. Dessutom är den här mindre, så risken att han ska rulla fast är ju större..
Men men, det löser sig väl förhoppningsvis.. 
Imorgon måste jag hinna gå med prinsen på morgonen eftersom jag inte slutar skolan förens vid 5 och då har lektionerna börjat. Men det tar ju inte så lång tid nu så det ska jag hinna med :)


Kommentarer
Postat av: fridan

skönt att han är på bättringsvägen! men tråkigt att du fick byta box om han nu verkade trivas mkt bättre i den andra. men han kanske vänjer sig? varför kunde inte de nya hästarna stå mitt i smeten?

2010-02-12 @ 09:03:17
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

du får tjata dig till din box igen :)

vore kul o se bilder på stallet han bor i :)

2010-02-12 @ 15:18:01
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Heddie

HAHHAHA ta spiltbytet SOM EN MAN Karro!! <3333

2010-02-12 @ 19:21:56
URL: http://lyckopillerelin.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Rider du några andra hästar än din egen? isånnafall, kan du inte skriva lite om dom? typ presentera dom? :)

2010-02-12 @ 22:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0