3/2 2010

Red Danpis idag som vanligt. Skulle rida för annie, och eftersom hon alltid brukar komma vid 2 och säga till mig att göra iordning på onsdagar, så tänkte jag att jag kunde vara lite smart och vara klar till 2. Dock dröjde det ända till 20 i 3 innan hon kom in i ridhuset, men då hade jag hunnit skritta fram i 25 minuter och värma upp honom lite.
Han blev iaf väldigt fin när hon hjälpte mig. Vi jobbade på att få honom elektrisk, så då skulle jag rida 10 meter trav-5 steg skritt, 10 meter trav-5 steg skritt osv. Tillslut gick han fram välditg bra och minsta lilla och han flög fram i igångsättnignen. Dock blev det då lite svårare med avsaktningarna eftersom han blev så laddad.. ;) Men efter en stund blev han lite trött så då avslutade jag och skrittade honom i 20 minuter.
Det blir trots allt ganska lång tid i ridhuset, även om jag inte rider särskilt länge. Men jag skrittar ju fram honom i minst 20 minuter och skrittar av i ca 20 minuter, det blir ju minst 40 minuter bara det, och på det ska jag rida lite också.
Imorgon är jag ledig på fm så jag tänkte hinna rida lite då, förhoppningsvis för annie eftersom det nog blir sista gången på ett tag ;)


snyggingen idag innan vi skulle till ridhuset :)


Kan ju passa på att säga att man nästan kan kalla min lilla ponny för kändis :P
Han fick modella lite för någon som gjorde kalendrar och sålde:)
Och dessutom i min månad, kan deet bli bättre?
För den som missat det så fyller jag faktiskt år om 25 dagar :D:D


Kommentarer
Postat av: Pellen:D

jag har inte missat:;D<3

2010-02-05 @ 15:18:34
URL: http://ellenpetterzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0