13/1 2010

Det hade varit mer passande om det vore fredag idag (fredag den 13:onde).
Dandan (som han numera heter ;) ) har antagligen vurpat i hagen och är jätteöm bakom virveln. Men Jennie kollade på honom och sa att han antagligen bara hade fått en "lårkaka", för hade det varit något som gått sönder så hade han inte tagit sig in från hagen utan att personalen märkt något. Dessutom tog jag honom i gången så hon fick se på honom men han var inte halt iaf.
Så vi får hoppas det blir bättre.
Känns som att den pållen har ont precis överallt just nu.. Utom på mulen! den har blivit väldigt intresserad av det mesta, det har den inte varit tidigare. Han har varit lite rädd om sin lilla mule och inte velat att man kommer för nära med ansiktet osv. Men nu har han blivit väldigt kelsjuk och står gärna och pussas :)

Imorgon ska mamma försöka få tag på Emilia (vet.) för att se vad "uppföljningen" av gårdagens klinikbesök blir.
Sen får vi se, men han får ju iaf vila lite nu. Kan hända att det blir några mysiga promenader i snön så fort han får på sig broddarna igen (han hade sönder en brodd fram, och när stella skulle brodda ur de andra för att det skulle bli jämnt så var det två till som gick av. Så han måste alltså få nya skor innan han kan få broddar igen. Och detta ska då vara elitbroddar?)

Kommentarer
Postat av: elin

haha, jag vet inte riktigt... men ja, det är lite wierd om det skulle vara 17 år, även om det är positivt, fast jag tror det ändå är 16 år, om jag tänker efter.. annars skulle dem utlänska ryttarna väl inte sälja sina ponnyer när dem var 16 år? hmm...

2010-01-15 @ 16:22:58
URL: http://elinsamrells.blogg.se/
Postat av: alice

man får hålla tummen för att det inte blir något värre då :)

2010-01-15 @ 20:36:19
URL: http://tworiders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0