11/7 2010

Igår var jag i stallet på morgonen och red Dandy. testade ju att rida honom på hackamoret och jag tycker han var mycket mer avspänd i huvudet på det. Så ska prova att rida på det några dagar och sen testa ett annat bett som jag hade på Joy. Det är också ett tredelat men det ser lite annorlunda ut och så är det med fasta ringar.
Åkte till landet direkt efter stallet och var där till idag.

Idag åkte vi hem på morgonen eftersom jag skulle jobba. Skulle egentligen inte jobba den här helgen, men hon som skulle ha jobbat var typ sjuk så då jobbade jag idag på eftermiddagen :)

Åkte till stallet sen på kvällen och skulle rida Dandy. Tänkte testa att rida barbacka och på hacket för o se om han blev piggare och bättre då. Och om han var! Så pigg och fin som han känndes har han inte gjort sen i slutet på maj.
Det är en kille där ute som håller lite lektioner och sådär. han hade precis haft lektion på utebanan så mamma frågade om han bara kundne kolla lite på Dandy och se om han kunde se något i bakbenen på honom. Dandy var jättepigg och känndes toppen, men så helt plötsligt taggar han till rejält och drar iväg i världens bocksprång! Men jag satt kvar i första språnget och trodde han skulle sluta, men icke! Han fortsatte minsan och jag satt kvar 3-4 språng innan jag flög i backen.. kan ju iaf glädja mig med att det var fler än förra gången :D

Landade dock på huvudet och slog i vänster knät.. Men bortsett från att jag har lite ont i huvudet och knät är blått så mår jag ganska bra nu ;)

Imorgon åker dock både sadeln och bettet på, hur mycket han än ogillar det! Då kan jag ju känna också om det är så att han bara är allmänt pigg eller om det faktiskt är så att det är sadeln eller bettet han ogillar.


Ett riktigt bocksprång à la Dandy blev det, fast gånger 4!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om han har ngt i ryggen (ex KS) så kan ju problemet vara sadelrelaterat. Hade han inte problem med ryggen?

2010-07-12 @ 10:11:07
Postat av: Fredrika Källström

Hahah, riktig höjdare ju! skitkul att ha det på film dessutom! min kompis åkte faktiskt av sin c-ponny på ärevarv i gripen nu senast :O



SV; En av de finaste kommentarer jag fått, tusen tack! :'D verkligen det jag jobbar för hela tiden jättekul att det börjar synas!

2010-07-14 @ 00:56:20
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Ida Henrietta

Jtte fin blogg du har och en fin liten pönni :D

2010-07-22 @ 23:17:49
URL: http://pegers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0