16/7 2010

Som jag har skrivit innan så tycker Dandy "ju större desto bättre". Han flashar alltid lite extra när man rider om det är en giant häst på ridbanan samtidigt och är hästen i fråga dessutom fin - då är livet toppen!  
Igår ställde vi ju honom i stora stallet när vi kom till Hogsta, men idag fick han flytta till manegestallet. Han har en boxgranne som är väldigt stor och väldigt fin.. För att vara mer exakt så är det hästen Accept som ha gått junior/yr-Em (?). Han mäter sisodär 181 cm i mankhöjd!
Behöver jag säga att Dandy är i sjunde himmlen?!
Jag tycker att Dandy kan ta och se och lära lite av honom iaf :D

När vi var klara i stallet idag så red jag på lilla Dandy. Skrittade ut först en sväng med Clara och Lolou (?) och sen red vi en stund på dressyrbanan. Dandy var jättepigg och känndes väldigt fin! red ganska mycket galopparbete (för ryggens skull), men inte så värst länge. Sen skrittade jag av honom ute i skogen.

Han har verkligen skött sig superbra den här första dagen! Han blir ju lätt lite hingstig när han kommer till nya ställen, men han har varit hur snäll som helst! Duktiga lilla heest :D

Imorgon ska jag jogga honom lite bara och på söndag ska jag ut och skritta. Ska rida lektion för Emma på måndag så då fick vi planera om lite i Dandys "träningsschema". Egentligen rider jag ju bara varannan dag (men då ganska ordentliga pass) och skrittar ut varannan dag. Men eftersom jag ska rida lektion på måndag så fick han gå lite ordentligt idag, ganska lugnt imorgon, skritta på söndag och så rider jag på måndag :)


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

SV; Jaa, han verkar allt vara en riktigt duktig ponny, och du kan ju knappast åka runt heller, ni är duktiga tsm! :) Fast travökningen du har på headern var ju himla snygg, så lite har han ju iaf att plocka fram ibland! :D



Fin bild dessutom! :D

2010-07-17 @ 13:39:15
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fin bild!

2010-07-18 @ 10:02:53
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0