29/7 2010

Jobbade 7.30-9.30 imorse. Sen var det bara ta ut Dampet och gå med honom i 40 minuter.
Packade och fixade allt och vid halv 12 rullade vi iväg mot Vetlanda.
Kom fram vid halv 5 och då spöregande det.. superkul verkligen..
Dandy har iaf en innebox! tycker verkligen synd om dom som står i utebox.. kan inte vara roligt i det här vädret.
Vi lastade iaf ur Dandy och ställde in honom. Han rullade sig verkligen som en galning så jag todde han hade fått kolik, men han åt och drack precis som vanligt :)
Hade tänkt att jag skulle skritta honom lite men det vart så himla tajt med tiden och dessutom tror jag bara han skulle vara ännu dummare eftersom det lät så mkt på taken.
Vid 7 var det invigning och efter det fixade vi det sista i stallet och åkte till stället där vi ska bo. Två supertrevliga tjejer som vi mötte på en bensinmack på vägen hjälper oss att fodra imorgon bitti. Dom bor ändå på anläggningen och ska ändå ner och fodra. Skönt att slippa åka kl 6 härifrån och sen inte starta fören vid halv 4 ;) Eda nackdelen är att hon fodrar kl 5 imorgon bitti eftersom deras hästar är vana vid det.. Men Dandy får ju mat kl 06.00 när han är på Hogsta så det är ju inte jättestor skillnad. Dessutom ger jag honom lite mindre hö vid målen och så får han lite oftare isället så han har något att sysselsätta sig med.

Jag har dessutom tejpat ungefär hela hans box med silvertejp.. Det finns väldigt många hängare och sånt som han skulle kuna göra sig illa på så dom är förtejpade! Vill ju inte att minpnny ska skada sig mera nu ;)

Imorgon startar jag som sagt vid halv 4 (15.41 för att vara exakt). Så ja, tycker faktiskt att ni kan hålla en extra tumme just då så lovar ja att uppdatera på kvällen!

Kommentarer
Postat av: Jossan & Nessie

Lycka till! :D

2010-07-30 @ 14:35:54
URL: http://goodness.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!

Vart har du köpt din plastrong?:)

/Anna

2010-07-30 @ 18:53:35
Postat av: Karro Grape

Anna: Jag har köpt den på Abrahamsbergs ridsport :)

2010-07-30 @ 19:31:50
URL: http://karrodandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0