8/7 2010

Pellen var med ut till stallet idag när jag skulle longera Dandy!
Vi gjorde iordning Dandy och gick ut med honom en sväng. Pellen tyckte han skrittade extremt långsamt medan jag var överlycklig över hur pigg och framåt han var! haha!
Sen gick vi iaf in på ridbanan och jag longerade Dandy och han skötte sig superbra! Lyssnade otroligt bra på rösten och han både ökar och minskar traven på kommando! Han har verkligen lärt sig mina röstkommandon riktigt bra nu! Han vet att en liten smackning betyder skritt, en lite ordentligare smackning betyder trav, galopp är galopp, ptro och skritt är avsaktning från trav, osv!
Superduktig är han verkligen!
Sen skrittade mamma av honom medan jag och pellen gick in och mockade, eller ja jag mockade och pellen var sällskap :D Men när jag mockat klart och fixat allt så hade inte mamam kommit in än med dandy, så vi gick ut för att kolla var hon var. Då stog hon utanför stallet tillsammans med en tjej som har häst där (Kent tror jag han heter), och Dandy och Kent stog och kliade varandra! Supersöta var de! De stod där hur länge som helst, bytte sida ibland och Kent blev lite iriiterad över Dandys longergjord som var ivägen för kliandet, så det var bara att ta av den :P
Tillslut fick de iaf ge sig!

Imorgon ska jag träffa bästaste Dansken och sen blir det stallet på kvällen. Ska börja jogga honom lite lätt uppsuttet imorgon och på lördag och på söndag får jag börja rida "som vanligt" igen :D


Dandy och Kent :D


Kommentarer
Postat av: Elinore

SV: haha ja och det var så roligt att hoppa över dem också :D åh tack så mycket :D gud vad fin din header är :D

2010-07-09 @ 10:12:02
URL: http://etraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

SV; haha, men eller hur? Jag med! Red Chino lite i vintras också, man kom ju hem huur sent somhelst. Även om det var kul så är det nog inget jag skulle klara av en längre tid.



Bättre att ha en häst då, som man kan lägga all tid och energi på! :D



Kul att du snart kan börja rida "som vanligt"! :D Lycka till!

2010-07-09 @ 12:41:03
URL: http://fkallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0