11/6 2010

Imorse fick jag cykla till stallet i spöregn.. det var inte så roligt, men vad gör man inte ?! ;)
Annie tittade på Dandy idag när jag red och ja, det är ju som det är.
Han är seg (även om han var väldigt mycket piggare idag), ömmar lite i ryggen och är spänd i bakdelen/bakbenen..
Så hon skulle försöka få tag på John och höra med honom vad vi skulle göra. Kanske att benen ska röntgas så att det inte är några pålagringar eller så.
Jag ska iaf hålla igång honom tills hon får tag på John - longera, tömköra och rida lite grann så får vi helt enkelt se vad som hädnder.

Så trist att allt det här ska komma nu precis inför sommaren! Jag hade ju så många planer på sommaren och massa tävlingar inbokade. Gripen missar jag ju och har jag otur kanske jag missar Nf-SM också.. skulle vara så roligt att åka dit, men jag tänker ju inte åka dit om han inte är igång för att gå La då. Han har inte tränats på fem veckor nu och blir det inte bättre i benen så måste vi ju säkert behandla igen så sannolikheten att han är redo för Nf-SM är ju isf ganska liten..
Fast det som nog är tråkigast av allt är om han inte är igång så att jag kan träna honom någonting när jag är på Hogsta! Det är ju meningslöst att åka och träna med honom där om han inte är helt igång heller.
Och här har vi ännu en fördel att jag har honom på ridskolan - nu när jag inte kan rida så mycket på honom så har jag ju fortfarande Theo och Musse som jag rider på. Musse har jag ju kunnat rida på våra "ponny-träningar" under helgerna, så helt "träningslös" är jag ju inte iaf!

Imorgon måste jag iaf vara i stallet redan vid 7 eftersom jag måste ha hunnit longera el. tömköra Dandy och knoppa Theo innan kl 8. Vi ska ju ha fälttävlan i stallet med samling 8.00.. Men jag ska ju iaf vara med på finaste Theo! så idag har han fått vara nere i paddocken (där dressyren kommer vara) och hälsat på partytältet som domaren ska sitta i :)


Måste ta lite nya bilder på snyggingen!
Men kameran, och det nya objektivet!!!, följer ju med till stallet imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0