9/6 2010

Eftersom min brorsa tog studenten idag så var jag tvungen att rida tidigt på morgonen. Så jag var i stallet vid 8 och red på min lilla prins.
Skrittade först ett varv på galoppbanan och sen ett varv åt varje håll i trav. Kan ju knappast påstå att han var pigg och framåt..
Jag tänkte att han skulle blir mycket piggare om han fick börja ute i skogen eftersom han brukar bli så himla pigg av det, men icke. Så när jag travat två varv så gick jag in i paddocken en stund och travade. Till höger är det helt okej, inte bra men inte dåligt. Till vänster däremot har han verkligen tuggummi under fötterna! Så annie ska kolla på honom imorgon så får vi se. Egentligen var ju tanken att john skulle komma tillbaka på fredag och kolla honom, men vi valde att istället ge dandy en ärlig chans att få komma igång ordentligt så att vi kan vara säkra på att hältan och allt inte bara beror på stelheten efter vilan och den extremt lugna ridningen!

Jag gick iaf ut sen igen och travade lite ute när jag travat en stund i paddocken. Då blev han lite piggare, men det är fortfarande en så otroligt stor skillnad mellan höger och vänster.
Men somsagt, annie ska titta på honom imotgon så får vi se vad hon säger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0