14/3 2010

Programträning stod ju på schemat idag! Riktigt taggad på att rida program måste jag säga att jag var!
Skulle rida program 14.10 - 14.30 så jag började rida fram vid halv 2. Men allt blev förskjutet 10 minuter, vilket inte gjorde så mycket eftersom det bara är bra om dandy går lite längre pass nu när han inte kan gå i hagen pga gipset.
Han känndes väldigt fin på framridningen, behövde bara använda jättelätta hjälper och han gick inte och hackade någonting!
Men eftersom lille Pellen och Nils tog väldigt lång tid på sig med sitt program :P så hann Dandy bli trött (inte så konstigt när man rider fram i nästan 2h) så när jag skulle rida mitt program så blev han sådär ojämn som han blir när han inte orkar mer. Dessutom är han nog lite sulöm eftersom han inte har någon sko på höger fram.
Så ja, det blev inget program för min del. Vi pratade i typ 5 min och sen var det bara gå ut och skritta av.
Men vi ska iaf försöka rida program någon annan dag i veckan. Dock vill jag ju rida med staketet och musiken och allt sånt när jag ska träna program. Och det är ju lite svårt om man ska hinna med att plocka fram allt, rida, och plocka undan allt innan lektionerna börjar. Dessutom blir det nog svårt att hitta en dag som passar den här veckan tror jag..
men men, hovslagaren kommer på tisdag och fixar Dandys fötter så får vi hoppas att det blir bra nu.

Kommentarer
Postat av: Pellen

nu a vi inte skylla på mig;P helt osyldig säger jag bara!<3

2010-03-27 @ 22:45:26
URL: http://http:/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0