16/3 2010

Äntligen är Dandys små fötter fixade! Det hade tagit hovslagaren en timme att fixa hovarna, men nu är han riktigt snygg. Tror att dom typ fyllde hoven med nå plast-grej så att det gick att fästa skon. Hoven var ju så trasig så det fanns ingenstans att slå i sömmen lixom. Men det syns att den ena hoven är mindre än den andra ;)

Red sen på lilla Lurvet (ja, han har mucho päls och jag bara väntar på att den ska försvinna..). Han känndes lite seg i början men det blev bättre efter en stund. Skulle verkligen behöva rida ut lite nu, men det är så otroligt halt och dessutom får Dandy varken ha sulor eller broddar pga hans ofina hovar. Så det är lite knepigt faktiskt. Men vi får hoppas att snön försvinner nu så vi kan börja rida ut igen!

Ska rida för Annie imorgon. Har inte tränat för henne sen förra söndagen (7/3). Känns lite konstigt eftersom hon vanligtvis brukar hjälpa mig flera dagar i veckan. Men det har helt enkelt inte blivit av sen dess. Först var ju Dandy utan skor, sen skulle jag ha ridit i torsdags men det första dandy gjorde var att dra av skon igen, och sen har han varit lite öm. Men nu ska vi börja träna igen! Känns finfint det! :)

Ska försöka ta lite nya bilder någon dag. Har inte inga ovisade bilder på den här datorn ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0