17/3 2010

Red på lilla fina Dandy idag i ridhuset.
Åh vad jag börjar tröttna på det där ruttna ridhuset.. Vill ut i skogen och galoppa! Men Dandy får ju inte ha broddar för hovslagaren.. :( Och det är ju så galet halt, så utan broddar vågar jag inte rida!

tränade ju för annie och Dandy känndes väldigt fin.
Först var han lite seg i skritten, så triggade upp honom lite så han blir lite alert. Sen i traven blev det massa tempoväxlingar för att han skulle bli lätt på hjälperna och verkligen trava på. "halvhalt och iväg, halvhalt och iväg" osv. Riktigt på hugget känndes han efter ett tag. Måste dock få mer kontroll på högersidan för att sen kunna ställa ordentligt till vänster utan att han skjuter in rumpen.

Red en del skänkelvikningar i trav och efter några gånger så blev dom väldans bra! Jag måste verkligen bli bättre på att rida rakt fram på medellinjen.. bra förstaintryck man gör när man ska tävla och inleder med att vingla på medellinjen.. :P
tränade även lite på galoppdelen i La:1, inte volten utan bara den förvända. När jag bara får in snitsen i förvända så kommer det säkert bli toppen det där ;)
Red inte särskilt länge, typ 30 minuter. Men eftersom jag ska rida sen under hela helgen också så var det bra för honom att få gå lite lugnare idag men ändå arbeta :)


finaste påwniheest :D


Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg

Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg för dig som är hästintresserad!

Tävlingspriset är sponsrat utav Charlies Häst & Hund!



Klicka här för att komma till tävlingen:

http://stockholmsjenna.blogg.se/2010/march/tavling-i-samarbete-med-charlies-hast-hund.html

2010-03-18 @ 08:47:09
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0