18/2 2010

Skulle ju ha ridit igenom programmet idag, men det blev aldrig så eftersom jag inte mådde så bra.
När jag red på Theo igår så blev jag plötsligt jätteyr och allt blev suddiigt och gungit. Så det var bara hoppa av och ta in honom.
Idag har det dock varit bättre, har varit lite yr men mest haft ont i huvudet. Så imorgon blir det en tripp till farbror doktorn på morgonen så får vi se vad han säger. lite småläskigt att helt plötsligt inte kunna se någonting.. ;)

Så annie red på min lilla springare idag först. Hon har inte ridit på honom sen i mitten va november (innan behandlingen) och det har hänt så mycket med honom sen dess. Han har blivit så himla mycket finare och har så mycket lättare för sig! Så jag tror nog allt hon tyckte att han var ganska fin :)
Sen red jag i typ 20 minuter. Red mest i trav och samma jobb som igår "halvhalt och iväg, halvhalt och iväg". Han känndes väldigt fin också, även om jag inte red så värst mycket. Känns dumt att utmana ödet och göra mer än vad jag klarar av innan jag vet varför jag blir så yr :)

Men eftersom jag ska till läkaren imorgon bitti så hinner jag inte rida på morgonen. och jag slutar ju inte skolan förens kl 5 så då hinner jag inte rida innan lektionerna börjar heller. Så Annie tar hand om dandy imorgon åt mig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0