19/3 2010

Idag har lille Dandyplutt varit hos mig i 6 månader, ett helt halvår!
Det känns inte som att det är så pass "länge" sen som vi var och hämtade honom och jag kan fortfarande fundera ibland på om han verkligen är min. Det är så overkligt på något sätt, att jag har fått den här lilla pärlan som han är! Han är verkligen så fantastisk på alla sätt och vis!

Annie tog hand om min prins idag eftersom jag var hos läkaren på morgonen och egentligen slutar skolan kl 5. Hon hade tömkört honom och han hade blivit riktigt fin! Alldeles spikrak i ryggen hade han blitt! Han är ju ganska svankryggig, dock har det blivit tusen gånger bättre sen han kom, men det är fortfarande svank. Men det ä rskönt att han är så himla fräsch nu iaf!

Var iaf uppe i stallet på kvällen och borstade lite på snyggingen. Lite svårt att stå still hade han, men även det har blivit mycket bättre, han har mer tålamod än tidigare!

Imorgon blir det träning för annie tillsammans med ponnytjejerna som ska åka till solna och tävla på söndag. Jag åker ju med dom dit och hjälper till, och tydligen har jag blivit förste knoppare imorgon, ska knoppa Misse, Power och Frida ;) Så det blir tidig morgon för min del. Dessutom ska jag hinna fixa lite med Dandys grejer inför klubbtävlingen på söndag :)

 


Första gången vi var och provred honom :)


Dagen då han kom till mig!
19/9 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0