24/3 2010

Tränade för Annie i ridhuset idag.
Är så trött på det där tråkiga ridhuset nu! vill bara ha lite vår så man kan rida uuut! :D

Dandy känndes iaf superfin idag! Red först i trav och flyttade in och ut bakdelen. Sen gjorde vi lite tempoväxlingar, alltså sånna vi gjorde i förra veckan med två steg tillbaka och mellantrav, två steg tillbaka och mellantrav osv. Dessa små tempoväxlingar ska sen bara bli små halvhalter som inte syns. Men vi börjar så här i början av lektionerna och så blir det bättre ju mer han kommer igång. Sen blev han superpå när Pellen och Vetra gick ut och vi blev ensamma kvar. Haha han sprang i mellantrav och jag fick inte tillbaka honom! :P Så kan det gå ibland! Red lite skänkelvikningar också i trav och vi börjar få lite kläm på dom nu (eller ja, jag :P).
red lite i galopp också och gjorde lite tempoväxlingar där också. Gjorde även en del enkla byten.
Fick till en väldigt rund och bra galopp till höger idag. Den galoppen räcker gott och väl i Lb, men ska vi rida La måste han behålla energin han hade men samla sig lite till, men det kommer :)
Sen gick jag faktiskt ut med honom runt paddocken! :D

Imorgon blir det träning för annie igen! Dessutom ska jag eventuellt till "knotknackaren" micke, hästarnas kiropraktor. Jag är ju så spänd i nacken/axlarna så han ska eventullet få knäcka loss lite där om det finns tid över. Han kommer ganska tidigt och jag är inte säker på när jag slutar ;)


Snyggingen!


Kommentarer
Postat av: Malin

Kan du inte ta kort och skriva om utrustningen du använder? :)

2010-03-24 @ 22:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0