28/3 2010 programträning Lb:1

Idag var det som sagt programträning. 
Jag startade som nummer två och hade starttid 12.45
Gick en sväng runt hagen med Ellen och Brolle innan vi gick in och började rida fram. Dandy var nästan jättesnäll och studsade bara litegrann en gång :)

Själva programmet gick helt okej, det var absolut inte dåligt men självklart kan det bli mycket bättre. Och eftersom jag glömmer bort alla halvhalter så blir det lite springit, men så fort jag kom på det eller annie sa till så kom takten och den braiga traven tillbaka! galoppen känndes väldigt bra när jag slöppte fram honom lite mer. Jag vill så gärna ta ihop honom lite för mycket och tar gärna lite för mycket i honom i galoppen. Då åker tungan ut, men för mig är det ganska bra för då vet jag att jag håller i för mycket.
Sen måste jag tänka på att i skritten efter ökade skritten typ låta benen stå rakt ut. Han blir så himla taggad där så han börjar takta.
men i det stora hel är jag nöjd! Såg dock bättre ut än vad min känsla var!

Efter att jag hade ridit programmet så gick jag ut med honom igen runt hagen. När jag gick upp mellan hagarna så blev han helgalen! haha! bockade och for som en galning några meter, men sen lugnade han sig igen tackolov! ;)

Dessutom red jag Lc:1 på Theo lite senare. Han har ju gått katastrofdåligt senaste två gångerna jag har ridit program och på lektionen i onsdags kunde jag inte ställa till höger. Men idag känndes han verkligen superfin! Jämn takt, blev inte ett dugg hackig i traven och tillomed övergångarna funkade! Och inte nog med det, jag kunde göra halt! Helt amazing!

Så nu är jag riktigt taggad inför helgen och hoppas det kommer gå bra med båda pållisarna! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0