7/3 2010

Danpan har varit jätteduktig i två dagar nu!
Hade ju tänkt att han skulle gå igår och vila idag, men eftersom ponnytruppen skulle ha programträning så red jag iaf så det blir väldigt välförtjänt vila imorgon istället.
Igår red jag iaf bara en kortis för annie, men han känndes väldigt fräsch och fin!
Idag var det som sagt programträning. Han känndes kalasfin på framridningen och likaså inne på banan! lite segt på första uppvändningen men sen blev det mycket bättre. Dock börjar ju han trampa under sig väldigt bra i traven nu, så idag lyckades han trampa av sig en framsko under programmet!
Han skrittade också jättefint!
Galoppen blev också bra när jag väl red på framåt ;) På honom är det så lätt att mest sitta och bromsa, men då blir inte galoppen rund om jag inte har hittat bjudningen ordentligt.
Nä, men jag är väldigt nöjd med dagens träning! Han känndes pigg och framåt och gick på utan att dumma sig redan från början!
och som annie sa: "Han ser oförskämt jävla pigg ut!"

Imorgon får han som sagt en väldigt välförtjänt vilodag! Han har ju jobbat bra nu några dagar så en vilodag blir prima för honom. Ska försöka rida ut lite i veckan för att behålla hans motivation. Ska bara se till att han får på sig skon och får ett par broddar bak.


Min fina lilla prins <3
visst är han bra underbar!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0