8/3 2010

Dandy fick som sagt vila idag. var ute och gick med honom i snön en stund, men kunde dock bara gå på halva galoppbanan eftersom det lät så mycket vid ishallen, men det blev många halvvarv iaf ;) Dandy är ju egentligen inte rädd för sånt, han ser nog bara en chans att busa! :P
Dock har klantisen lyckats dra av sig den andra framskon OCKSÅ idag i hagen. Så det var bara för mig att ge mig ut och leta. Men hittade den iaf så imorgon kommer hovslagaren och slår på den tack och lov.

Har börjta planera lite tävlingar och sånt nu. Vi utgår från att han kommer hålla sig fräch nu, men blir han dålig igen så ställer vi ju såklart in.
Ska iaf starta en La:1 på honom på klubbtävlingen den 21/3. Första gången vi ska starta La så vi får väl se hur det går ;) Sen den 2/4 så är det ju tävlingar hos oss på vällingby. Startr nog bara Lb:1 där eftersom jag dels inte vill rida honom "för mycket" på en dag, men också för att Lc är så lätt för honom så att det blir svårt för mig. Sen får vi se om det blir en eller två ponnyer hemma, har inte bestämt mig än men ja, vi får se.
Två veckor efter hemmatävlingen var det tävling någonstans ( minns inte var ) där dom har Lb:1 och La:1. Går det bra att rida La på klubbtävlingen och Dandy känns fin och fräsch så kanske vi åker dt med honom och testar en La. Men ja, vi fpr helt enkelt se hur allt faller sig :) Jag är iaf grymt taggad på att tävla Dandy nu när han känns så himla fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0