9/3 2010

Skulle egentligen inte blir något stall för mig idag, men eftersom annie var sjuk så fick jag ta hand om prinsen iaf. Han skulle ju ha fått på sig skorna idag som han klampade av sig häromdagen, men hovslagaren hade inte haft tid för honom ?! Så jag gick med honom i en halvtimme iaf. annie försökte få tag på hovslagaren som vanligtvis skor honom, så förhoppningsvis får han på dom så fort som möjligt.

Egentligen så delar jag ju på Dandy med min mamma, men hon rider ingenting på honom. I början var det ju för att han och jag skulle lära känna varandra först, sen blev han dålig, och nu har jag blivit så extremt töntig när det gäller vem som får rida på min häst. Annie får rida på honom, det har jag absolut inga problem med, men förutom henne är det nog inte många jag skulle våga låta rida på honom just nu iaf. Aldrig att jag skulle ha någon medryttare till honom, ALDRIG ALDRIG ALDRIG! Därför är det så skönt att annie hjälper mig dom dagar jag inte hinner eller kan rida. För skolan tar tid, och ska jag ha kvar Dandy måste jag sköta skolan.
Hur löser ni det med medryttare eller liknande?


bild från när vi tränade i fredags.
Först gången sen i mitten på november :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag förstår dig att du är kräsen vem som får rida din prins, jag är likadan...även om jag vet att han kan gå med alla sorters ryttare eftersom han varit ridskolehäst förut. Dock tycker jag att han ska få vara den pensionär han är och inte behöva ha en massa olika ryttare. Jag har en medryttare som rider en dag i veckan och hon och Achilles trivs jättebra ihop. Om jag behöver hjälp någon annan dag så kan antingen hon ta den dagen också eller så får jag hjälp av någon i stallet som mockar åt mina prinsar.

2010-03-11 @ 08:49:23
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Kristina Warg

Läs min blogg: http://kristinawarg.blogg.se :D Hästblogg av ponny-EM ryttare!

2010-03-20 @ 21:25:20
URL: http://kristinawarg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0