11/5 2010

Gick med Dandy en sväng på eftermiddagen idag. Jag kom fram till att om man gick och funderade på någonting så går dessa 20 minuter ganska fort. För det måste ni ju ändå hålla med mig om, 20 minuters promenad i ett ridhus är ganska trist ;) har ju inte kunnat gå ute pga två saker, han skulle äskert bli galen och gipset fick inte bli blött.
Men idag kom jag fram till under mina 20 minuter i ridhuset att 20 minuter är nästan exakt 10 varv i Dandys tempo! Och eftersom vi hade gått igenom sträcka/tid/hastighet på matten så gick jag och funderade hur många km/h vi promenixade i! Så sen försökte jag räkna ut hur många varv jag då skulle behöva gå i lilla ridhuset, men det blev påtok för komplicerad matte för min hjärna! Iaf med tanke på att jag inte hade en miniräknare :P
ibland är mitt liv intressantare än vanligt :P

Sen kom hovslagaren, Orlando. Vi har ju bytt hovslagare nu. Han gjorde iaf så gott det gick med Dandys katastrofala hovar. skodde med smalare sömmar och med sidokåpor (?) för att inte skon skulle kunna ramla av lika lätt. Dandy har ju väldigt mjuk och tunn hovvägg, så åker skorna av igen så kommer han behöva gå barfota för att hovara ska kunna växa ut ordentligt. Problemet då är ju att han iprincip inte skulle kunna gå i hage och jag skulle säkert inte kunna rida heller. Så nu finns det bara ett alternativ; att han låter skorna sitta kvar!

Mamma gick med honom 20 minuter på kvällen också eftersom jag jobbade.


Dandys tidigare resultat av avdragna skor.
Samlingen är nu utökad med en sko till! :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Skor med sidokappor är superbra! Det har jag på Achilles! Dels sliter de inte av dom lika lätt, men så ser de själva till att tån inte blir för lång heller. Jättesmidigt. :)

2010-05-12 @ 08:11:46
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0