2/5 2010 tävling Vallentuna La:1

Var lite osäker på om Dandy verkligen skulle klara en klass till den här helgen, men det kan man lugnt säga att han gjorde!
Dandy känndes väldigt mjuk och fin på framridningen och jag tog väldigt många skrittpauser för att inte trötta ut honom. Dessutom varvade jag riktigt arbete med att bara sänka honom, rida lätt och bara få honom att slappna av! Han känndes verkligen jättefin!
Väl inne på banan så vägrade Dandy gå ner till domaren! Har aldrig varit med om att han har gjort så! Men det berättade faktiskt Johanna när vi köpte honom att han ibland i ena klassen inte brydde sig ett skit, medan han i nästa vägrade att gå ner. Men jag vände därifrån, fattade galopp och red upp igen och då tittade han bara lite när vi red förbi!
Själva programmet känndes verkligen så himla bra! Han bjöd framåt! Skänkelvikningarna och ryggningen var lite sådär och travökningarna blev lite hackiga, men annars var han klockren! Så himla fin verkligen!

Hästen som var före mig var en riktig långben och verkligen superfin och den gick på 69%. I jämförelse med den ser kortbenta lilla Dandy ut som ett gotlandsruss så jag gissade på ca 65%, men oj vad fel jag hade! Det slutade med 266 poäng, 70,0% ! Första gången jag är över 70%! Med det vann vi också med endast ett poäng till tvåan!
Den här gången fick Dandy också följa med in på prisutdelningen! Dock travade jag bara på ärevarvet men han skötte sig iaf väldigt bra!

Jag är så himla nöjd med det här programmet! Hade inte spelat någon roll vad vi fått för procent elelr om vi varit placerade - han har aldrig bjudit såhär bra på tävling innan!

Det har verkligen varit en helt fantastisk helg det här! jag trodde inte att vi skulle klara 3 program och framförallt inte göra bra ifrån oss i alla ! 3 starter, 2 vinter kans det bli bättre?
Nu ska vi fortsätta träna träna träna och göra ännu bättre ifrån oss!

Jag älskar min häst! <3
Han är verkligen en riktigt liten guldklimp!




Kommentarer
Postat av: Jenny

GRATTIS!!!

Vad roligt att det gick så himla bra för er!

2010-05-03 @ 08:00:53
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Ida o Valle

haha jaa där va du ;D

tack så mycket, och detsamma! Det jag såg i Lag programmet när du red såg det toppen ut! =D

2010-05-03 @ 20:51:13
URL: http://fagelbroryttaren.blogg.se/
Postat av: Moash

Grattiiiis!! Gud vad ruuligt :o)



Herregud va tävlingssugen jag blev nudå... haha-

2010-05-09 @ 14:06:32
URL: http://korkadtomoglad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0