4/5 2010

Annie skulle tömköra Dandy idag. Så jag skrittade fram honom först på galoppbanan och sen skulle hon tömkra i paddocken.
Dandy var väl ungefär mer eller mindre galen! Han var mer i luften än på marken och gjorde den ena capriollen efter den andra ! Det slutade med att han drog iväg som en idiot och annie hade inte en chans att hålla i honom, så han skenade runt i paddocken med två linor hängandes bakom sig! Han sprang runt några varn där, och när vi väl lyckades fånga honom så var det ingen idé att tömköra - han var för pigg! Så annie försökte longera honom några varv, men han sprang bara på en liten volt och bockade och studsade! Så tillslut så släppte vi honom i paddocken och oj vad han sprang! Energin tog aldrig slut!
Som om inte det vore nog, han lyckades springa av sig en sko också! Helt plötsligt såg jag något flyga rätt upp iluften och landa på andra sidan staketet - skon! Tackolov var det en baksko den här gången. Men hovslagaren får komma ut och fixa det någon dag för det var ändå dags för Dandy att skos om nu.

När han hade gjort av med energin så tömkörde annie honom en liten stund och sen skrittade jag av honom.
Helt ärligt så trodde jag inte att det fanns så mycket energi i den kroppen!
Men vi ska tömköra honom imorgon också och förhoppningsvis går det bättre då!


världens finaste! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0