6/5 2010

Dandy var fortfarande öm i ryggen men det var mycket bättre idag! Så förhoppningsvis är det väl bara träningsvärk men veterinären kommer iaf imorgon och kollar på honom.
Annie tömkörde Dandy idag igen. I början var han jättelugn och superfin, sen helt plötsligt, från ingenstans, får han världens spunk och gör som i måndags. Han tvärvänder åt andra hållet och sticker iväg och det finns inte en chans att kunna hålla honom då!
Men det gick iaf lite fortare att fånga honom idag :)
Det är tre saker som skrämmer mig när han drar iväg sådär:
1. är ju självklart att han ska trassla in sig i linorna
2. att någon ska komma emellan och få en spark eller en hel häst över sig
3. att han ska få av sig ännu fler skor... :P

Men tackolov har ingenting hänt ännu (förutom en tappad sko..)!
När jag hade gjort iordning honom efteråt och skulle släppa honom i hagen så skulle jag bara linda om bakhoven som saknar sko (för att den inte ska gå sönder mer än nödvändigt i väntan på hovslagare). Då upptäcker jag att han har sprungit sönder typ halva hoven.. okej, inte halva hoven men den såg bannemej inte fin ut! Så vi gipsade den och ska ringa till hovslagaren imorgon så får han komma och fixa den!

Som sagt så kommer veterinären imorgon, "snygg-john" som han kallas i v-by. Har aldrig sett honom så kan ju inte direkt uttala mig på den punkten ;) Då får vi se vad han säger om Dandy, men vi är inställda på att det är behandling som gälelr iaf! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0