1/11 2010

Är så oinspirerad, arg och besviken så jag borde kanske inte skriva något, men jag gör det ändå.
Fick veta idag att vi hade fått ringorm igen..!
Åh den där jävla ringormen har verligen förstört hela den här hösten! Det innebär ju såklart att det inte blir några hemmatävlingar. Antagligen blir det ingen allsvenskan final och ingen start i Lurbo heller.. :(
Så surt! När Dandy äntligen, efter ett år av behandlingar, igångsättningar och förhoppningar, verkligen känns riktigt bra så kommer den här skiten igen!
det innebär ju också att allt blir så jävla jobbigt eftersom jag är på Hogsta också. Alla kläder och skor måste tvättas kliniskt rena, annars vågar jag inte åka dit! Jag kan ju helelr inte åka med Dandy dit nu på ett tag.
Nej, så när vi fick veta det så var det deppiga klubben som höll till i stallet under eftermiddagen. Tur iaf att vi hittade några positiva saker med det hela:
* Pellen behöver inte skämmas över att Brolle inte är så vacker när han är klippt!
* Vi har sjuuuuuuukt mycket fika!
* Karro får den första (nästan) lediga helgen sen i augusti (har jobbat eller tävlat vaaaaaaarje helg!)

Eftersom jag var så arg och irriterad så fick Dandy vila idag. Jag hade ändå inte kunnat göra något bra av det hela eftersom jag var så omotiverad!
Kimsi däremot fick jobba lite. Annie drog på mig långsporrarna, och vad han sprang! haha! nä men han blev faktiskt väldigt fin och känndes rätt medgörlig för en gångs skull!
han är så duktig min lilla prinskorv!

På kvällen klippte annie Dandy åt mig! Han skulle bara få halsen klippt, men eftersom han var så sjukt snäll så blev det en helklippning! Tur att annie är så snäll och klipper min fina ponny åt mig! Tack!

Imorgon ska dock båda hästrna få jobba! Det blir nog en klubbtävling på lördag istället, men jag kommer ändå inte få starta alla hästarn :(
Men det blir kanske en clear round hoppning på söndagen också. Funderar starkt på om Kimpan ska få vara med och hoppa då! :D


Hade verkligen sett fram emot det här.. :(


Kommentarer
Postat av: Heddie

Så JÄKLA surt för er! :( :( :(

2010-11-01 @ 23:20:50
URL: http://lyckopillerelin.bloggplatsen.se
Postat av: Fredrika Källström

Neeej vad tråkigt! hoppas det går över lika fort som vår kvarka gjorde (fort och fort, 3 veckor var det på den, men men..)



kram!

2010-11-02 @ 01:24:52
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Jossan & Nessie

Usch vad tråkigt! Hoppas det går över rätt fort ändå!

2010-11-03 @ 15:43:10
URL: http://goodness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0