2/11 2010

Skulle ha tränat båda hästarna för annie idag, men underlaget i ridhuset var HEMSKT! Så det gick helt enkelt inte att rida där. Paddocken var likadan..
Så jag och Jennifer red ut en sväng på Kim och Frida. Kimpan tyckte det var riktigt kul att få springa lite ute i skogen! Dessutom var han otroligt fin (för att vara ute i skogen!). Men det var nogegentligen bara bra för honom att få gå ut idag, så han fick tid att landa lite och smälta allt vi fått igenom de senaste dagarna!
Vi var ute i ca 45 minuter. Tyvärr går det inte att trava så mycket på själva "rundan" eftersom det ligger så mycket blöta löv där, så vi travade några gånger fram och tillbaka på vägen mellan ängarna :)

Att rida ut på Dandy idag var inte ens att tänka på! Han vilade ju igår och blev dessutom klippt. Så nä, det var ingen bra idé! Han fick vila idag också istället. Men han var glad ändå ;) Han fick gå ute i hagen med sina små (stora) kompisar Iffe och Piffe hela dagen. Frida har dock döpt om Dandy till Puffe, för att han ska passa in lite mer lixom! Iffe, Piffe och Puffe - vilket team! Dandy ska bara bli lite större och bli något odrägligare så är dom precis likadana alla tre :)

Imorgon ska jag dokc rida båda pållarna, oavsett väder, vind eller underlag i ridhuset!


Mina fina fina små pållisar <3


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Fin bild! :DSV; okej, vi håller tummarna då på att ni klarar er! :D

2010-11-02 @ 23:42:03
URL: http://fkallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0