25/11 2010

Var hos Lina efter skolan och klippte av håret, så jag red Dandy på lektionen kl 20.

Red min vanliga lektion kl 18 och då red jag på finaste lilla Kimpan<3 Han är så go den lilla ponnyn och jag tycker verkligen jättemycket om honom!
Han var iaf väldigt fin. Det är en helt annan ponny än vad det var innan han fick tänderna fixade! Han är så mycket lugnare i huvudet nu.
I vänster varv blev han väldigt fin i traven, medan galoppen blev bättre till höger. Vi gjorde inga speciella övningar idag, eftersom det är väldigt svårt med en grupp på 10 elever, blandat stor häst och ponny och alla hästarna på olika utbildningsnivå. Men jag tycker det är rätt skönt att bara jobba med grundridnigen också!

Red Dandy med 20-gruppen sen. Han var stört pigg när jag longerade! Trodde han skulle dra iväg.. :P Men han skötte sig bra den lilla busen!
Han var faktiskt väldigt pigg när jag red också! Men han är ju en vinterponny och går så mycket bättre på vintern när det är kallt än på sommaren när det är varmt!
Jobbade mest med att hitta takten och inte ställa eller böja för mycket/för lite i traven. Högergaloppen var dock ingen höjdare idag. Den är otaktmässig och han skjuter in höger bak.

Allt som allt så är jag ändå väldigt nöjd med dagen två fina fina pållar! Tycker väldigt mycket om dom båda två och de är så roliga att rida på!


Såhär fin var Dandy i sina röda lindor! Missade att ta bild på matchningen med det röda schabraket innan jag la på alla täcken! Vi skrittar ju trots allt fram utomhus varje dag och min prins ska inte behöva frysa! :)


Kommentarer
Postat av: Pelleeen

longera? nej karro. Du linade :D Då tycker jag fakits att det borde vara massa tävlingar på vintern :D

2010-11-26 @ 09:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0