5/11 2010 HOPPNING!

Skulle rida Kimpan i gruppen kl 18 och Dandy i gruppen kl 20.
Men eftersom jag var i stallet redan vid 3 så passade jag och Pellen på att gå ut med Dandy i 25 minuter. Han skötte sig riktigt bra och fick bara spunk en gång!

Vid 18 skulle jag alltså rida Kimpan. När vi komemr in i ridhuset står det massa HINDER framme.. Bland annat så stor det en fet mur vid ena långsidan.. Dock stog den bara som hinderstöd då.

Vi började rida fram och travade över 4 bommar på ena långsidan. Kim började bromsa ungefär 10 m innan första bommen.. men vi tog oss iaf över alla bommar utan att stanna! Tjoho!
Sen skulle vi hoppa ett litet kryss på diagonalen. Kim stannade förståss men fick hoppa stillastående, för över skulle han minsann! Sen stannade han faktiskt inte på dom vanliga hindrena!
Det som tidigare bara varit bommar blev också ett hinder som vi hoppade några gånger.

Sen drog annie och Lollo ihop muren till ett hinder..
Karro: Ska vi hoppa ÖVER den där?!
Lollo: nej, ni ska trava fram till den, sitta av och gå över själva och sen sitta upp igen på andra sidan!
Annie: Det blir lite som gymkhana!
Ibland lägger jag mindre kloka kommentarer.. ;)

Kimpan stannade iaf de två första gångerna, men sen hoppade han minsann! Duktig han är min lilla pluttis!
Sen hoppade vi en liten bana och Kim var väldigt duktig faktiskt!
Så på söndag ska han minsann få visa vad han går för! :)

Vi skulle tydligen hoppa med gruppen kl 20 också.. Jag tänkte minsann inte hoppa på Dandy, men vi visste nog allihopa att det skulle bli så tillslut ändå :P
Först skule vi hoppa krysset och jag hoppades att annie skulle glömma bort mej, men det gjorde hon inte.. så det var bara att hoppa! Men jag dog inte iaf.
Så helt frivilligt så hoppade jag det en gång till! haha!

Sen skulle vi hoppa hindret på långsidan och rida på i galopp runt fyrkanten. Jag som helst inte ville dö tog tillbaka rätt mycket och annie stog och skrek att jag måste rida på mera! haha men då går det fort och det vill man itne ;) så jag red inte på mer, det kännde alldeles lagom att rida låååångsamt :)

Till sist så skulle vi hoppa muren... Jag var tvungen att hoppa först. Livrädd för att dandy skulle skicka av mig så red jag an mot muren lite långsamt :P annie skrek att han skulle fastna med benen om jag inte drev på lite.. haha.
Så nästa gång drev jag på lite mer, och var fortfarande vid liv när vi landade på andra sidan!

Sen skulle vi hoppa samma bana som förra gången. och jag fick hoppa först då. Jag vågade tillomed driva på till första hindret. Sen låg Dandy på som fan till lilla krysset så han hoppade stort på det och jag hängde väl inte riktigt med där.. ;) Men jag satt kvar iaf! Och sist var muren som han hoppade utan problem!

Sammanfattningsvis kan man säga att jag är väldigt imponerad över både mig själv (som vågade hoppa) och mina duktiga pållar som båda två hoppar väldigt fint!
Klimpen ska ju få hoppa på söndag i "Ormen cup" (haha tävlingarna ställdes ju in pga ringormen, så det klart att vi måste kalla klubbtävlingen för ormen dup :D)

Jag tror nästan att jag ska försöka hoppa Dandy lite oftare. Vi behöver inte hoppa högt, men bara för att han tycker det är så roligt! Och till nästa gång har jag lovat Pernilla att det blir senskydd på Dandy! haha ;)


Imorgon är det lektioner hela förmiddagen och kl 2 ska banan fixas inför lördagen, så jag ska skritta ut den ena pållen med annie vid lunch och den andra pållen ska jag rida ut med jennifer på frida :) tror det blir Dandy som får skritta och Kim som får gå ut med Frida :)


BILDBEVIS! :D


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Hihi, söta ni är på bilden! :D

2010-11-05 @ 15:36:42
URL: http://fkallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0