7/11 2010

Känns sjukt konstigt att vi nästa vecka är i mitten av november, och då är det bara två veckor till Globen, och då är vi plötsligt inne i december..
Tiden går lite för fort just nu om man säger så!

Eftersom det var Clear round hoppning i stora ridhuset idag så fick jag rida i lilla ridhuset på morgonen. Så lindade Dandys hov och gjorde iordning honom. Vi gick ut en liten sväng först men det var så himla halt på löven så vi gick inte så långt.
Det var nyharvat i ridhuset och det gillar han inte riktigt, framförallt märks det när man longerar! Han brukar ju vara lite seg då, men är det nyharvat är han extra seg.
När jag väl satt upp var han riktigt taggad i skritten. Skritten är ju väldigt svår eftersom han bjuder dåligt där, men sista dagarna har den varit BRA!
Traven var också riktigt bra redan i början! jobbade med lite skänkelvikningar som lösgörande. Det har ju inte gått förut eftersom han har tapapt så mycket bjudning då, men nu när han bjuder så bra framåt så funkar det skitbra!
Galoppen var lite sisodär, jag glömmer bort att jag måste använda benen och då blir det förståss inte jättebra lixom ;)
Dessutom bytte Dandy galopp för första gången idag (med mig på ryggen, vet att han kan göra byten ner till var tredje). Vi vände över ridbanan och när vi kom in i förvända så flyttade jag bak innerskänkeln lite, och vips så bytte han galopp! Jag gör ju alltid det i förvända, av misstag och vana, så att han plötsligt börjar byta galopp är kanske inte jättebra då.. ;) Men vi testade att vända över ridbanan igen och då bytte han inte iaf!
Det tyder ju egentligen bara på att han har blivit mycket känsligare för hjälperna! Så jag måste säga att det är positivt!

Red bara 20 minuter, sen skrittade vi en kvart både inne och ute.

Imorgon ska jag rida lite lugnt på Dandy och på tisdag ska han till veterinären! Tror och hoppas verkligen att han är frisk nu! Skulle verkligen vara så skönt om allt var bra nu!


fina fina fina lilla häst <3


Kommentarer
Postat av: Louise

riktigt snygg bild!!

2010-11-09 @ 01:03:45
URL: http://lwarvsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0